Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 E-mail: contact@piraeusbank.rs Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme.
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

Studentski paket račun – ČISTA DESETKA

Studentski paket račun je skup savremenih bankarskih proizvoda i usluga koji studiranje mogu da pretvore u pravo uživanje. Samo neke od prednosti su:

  • Debitna MasterCard beskontaktna platna kartica – bez članarine
  • Elektronsko i mobilno bankarstvo – bez naknade za održavanje aplikacije
  • SMS zaštitnik

Karakteristike

  • ​Paket račun Čista desetka namenjen je studetntima, od 18 do 28 godina
  • Za otvaranje računa nisu neophodni stalni prihodi
  • Korisnik paket računa Čista desetka nema trošak mesečnog održavanja
  • Korisnik dobija debitnu MasterCard platnu karticu bez članarine
 
Prednost debitne MasterCard kartice jeste u činjenici da se ona vezuje i za dinarski i za devizni EVRO račun, a zaduženje računa zavisi od valute u kojoj je transakcija izvršena. Na ovaj način korisnik nema proviziju, niti trošak konverzije (za transakcije u evrima) za kupovine obavljene u inostranstvu ili preko inostranih internet portala.
Jednako je atraktivna i mogućnost brzog plaćanja, jer za iznose do 1.500 RSD nije potreban PIN, već se plaćanje vrši samo prinošenjem kartice čitaču.
 
 
  •    Winbank - elektronsko bankarstvo
 
Winbank odlikuju nove pogodnosti, brže i jednostavnije korišćenje. Ova usluga korisniku omogućava da putem interneta obavi sve bankarske transakcije i menjačke poslove. Ali to nije sve, komparativnu prednost čine nove funkcionalnosti poput menadžera kućnog budžeta, kalendara finansijskih događaja važnih za korisnika, detaljan prikaz za kreditne kartice, predefinisana plaćanja koja se mogu zakazivati za određeni datum, mobilno bankarstvo i mnoge druge. Održavanje naloga je bez naknade.
 
 
  •    Mobilno bankarstvo 
 
Winbank mobile banking je jedinstveni servis koji omogućava korisniku da sigurno, brzo i jednostavno obavlja sve vrste bankarskih transakcija putem mobilnog telefona. Usluga je dostupna 24 /7, kad god imate telefon i internet pri ruci. Održavanje naloga je bez provizije.
 
  •    Usluga SMS zaštitnika bez mesečne naknade
 
Usluga SMS obaveštavanja (SMS ZAŠTITNIK) korisnika obaveštava o svim tranaskacijama nastalim korišćenjem kartice, kao i o raspoloživom iznosu sredstava na računu! Ova usluga je od posebnog značaja u slučaju neovlašćenog korišćenja kartice, jer vam omogućava da blagovremenuo reagujete.
 

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.
Agencija za osiguranje depozita

piraeus-banner

Zahtev za otvaranje ČISTA DESETKA!