Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme. Unapred hvala
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

3 na 3 paket račun

 

3 na 3 paket račun je skup savremenih bankarskih proizvoda i usluga koji klijentima sa redovnim primanjima stavlja na raspolaganje mnoštvo pogodnosti od kojih izdvajamo:

 • dozvoljenu pozajimcu
 • winbank i mobilno bankarstvo bez provizije za plaćanje računa
 • debitnu MasterCard platnu karticu

Mesečna naknada za održavanje 3 na 3 paket tekućeg računa iznosi 280 dinara.

 

 
Zainteresovani za račun?

Održavanje dinarskog tekućeg računa

Korisnici tekućeg računa Piraeus banke imaju na raspolaganju dozvoljenu pozajmicu – nenamenski dinarski kredit čiji iznos zavisi od kreditne sposobnosti klijenta. Ovu pozajmicu karakteriše:  

 

 

 • Keš dostupan 24/7

 • Sloboda u načinu korišćenja i dinamici otplate

 • Brza i jednostavna procedura odobravanja

 • Kamata koja se obračunava samo za dane kada su sredstva korišćena i na iznos koji se koristi, što omogućava minimalnu kamatu

 • Nema dokazivanja namene trošenja sredstava

 • Nema troška prevremene otplate   

 

 

Winbank – najsavremenija platforma internet bankarstva

Winbank odlikuju nove funkcionalnosti, brže i jednostavnije korišćenje. Ova usluga korisniku omogućava da putem interneta obavi sve bankarske transakcije i menjačke poslove. Ali to nije sve, komparativnu prednost čine nove funkcionalnosti poput menadžera kućnog budžeta, kalendara finansijskih događaja važnih za korisnika, detaljan prikaz za kreditne kartice, predefinisana plaćanja koja se mogu zakazivati za određeni datum, mobilno bankarstvo i mnoge druge. O državanje naloga i plaćanja su bez naknade.

 

Mobilno bankarstvo

Winbank mobile banking je jedinstveni servis koji omogućava korisniku da sigurno, brzo i jednostavno obavlja sve vrste bankarskih transakcija putem mobilnog telefona. Usluga je dostupna 24/7, kad god imate telefon i internet pri ruci. Održavanje naloga i plaćanja su bez provizije.

 

 

Debitna MasterCard platna kartica

Prednost Debit MasterCard kartice jeste u tome što se ona vezuje i za dinarski i za devizni EVRO račun, koji se zadužuju u zavisnosti od toga da li je transakcija izvršena u domaćoj (RSD) ili stranoj valuti. N a ovaj način korisnik nema proviziju niti trošak konverzije (za transakcije u evrima) za kupovine obavljene u inostranstvu ili preko inostranih internet portala.

Jednako je atraktivna i mogućnost brzog plaćanja, jer za iznose do 1.500 RSD nije potreban PIN, već se plaća samo prinošenjem kartice čitaču.

 

 

SMS obaveštenja

Usluga SMS obaveštavanja (SMS ZAŠTITNIK) korisnika obaveštava o svim transakcijama nastalim korišćenjem kartice, kao i o raspoloživom iznosu sredstava na računu! Ova usluga je od posebnog značaja u slučaju neovlašćenog korišćenja kartice jer vam omogućava da blagovremeno reagujete.

 

 

Travel&Smile kreditna platna kartica

Zavisno od kreditne sposobnosti, korisnik 3 na 3 paketa ima mogućnost korišćenja Travel&Smile kartice, koju odlikuju sledeće pogodnosti:

 • Poklon individualno ili porodično međunarodno putno osiguranje

 • Plaćanje na rate bez kamate (od 2 do 12 rata)

 • Popust prilikom plaćanja u turističkim agencijama partnerima

 • Mogućnost korišćenja beskamatnog perioda do 45 dana

 • Besplatna SMS obaveštenja o transakcijama

 • Besplatna dostava mesečnog izvoda na e-mail

 • Česte cash back akcije

 

Čekovi

Piraeus banka nudi mogućnost korišćenja čekova svojim klijentima sa redovnim primanjima po osnovu plate ili penzije. Maksimalna vrednost čeka je 5.000 dinara, a čekovi se izdaju na osnovu visine pozitivnog salda po tekućem računu, broja nerealizovanih čekova, kao i urednosti u korišćenju tekućeg računa.

 

Povoljniji uslovi za kredite

piraeus-banner

Zahtev za otvaranje paket tekućeg računa

Online zahtev

Izaberite kontakt formu koja Vam najviše odgovara

Online upit

Popunite upit i uskoro očekujte naš poziv

Saglasan sam sa opstim pravilima poslovanja

Raspitajte se telefonom bez troška telefonskog poziva

Popunite upit i uskoro očekujte naš poziv

Zakažite sastanak