Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 E-mail: contact@piraeusbank.rs Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme.
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

Proglašeni pobednici Piraeus nagradne aktivacije

Piraeus banka je proglasila pobednike aktivacije „Piraeus MasterCard nagrađuje tvoju kupovinu“,  koje očekuje vaučer u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu u Maxi, Mini Maxi, Shop&Go i Tempo express radnjama.

 

U nagradnoj aktivaciji su učestvovali svi korisnici Piraeus MasterCard debitne kartice koji su u periodu od 10.12.2017. do 10.01.2018. napravili najveći broj pojedinačnih transakcija kupovine na prodajnim mestima na teritoriji Republike Srbije.

 

Ukupno je načinjeno 142 hiljade transakcija a naši pobednici  u gradovima u kojima posluje Banka su:

 

Beograd – Duška Cvetković *

Niš – MIROLJUB STANKOVIĆ

Novi Sad - MOMČILO STANIĆ

Kragujevac - VLADIMIR JOKOVIĆ

Kruševac – IGOR STANOJKOV

Valjevo - OLIVERA MITROVIĆ

Pančevo - SAŠA ÐURAŠIN    

Zrenjanin - MIRAN BULAT

Šabac - DRAGAN ÐAPANOVIĆ

Vršac - DRAGANA NIKOLIĆ

Subotica - SABINA BURGERMAYER

Požarevac - MILENA KNEŽEVIĆ

Čačak - ANA MARIĆ 

       

Čestitamo!

 

* Detaljnom proverom načinjenih transakcija u Beogradu i usled utvrđenih nepravilnosti,  Banka je proglasila novog pobednika za grad Beograd.

Piraeus banka je za sve svoje korisnike debitne MasterCard platne kartice organizovala novu nagradnu aktivaciju u okviru koje učesnici sa najvećim brojem transakcija kupovine, u svakom gradu u kom posluje Banka, osvajaju vrednu nagradu. Reč je o vaučeru u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu u Maxi, Mini Maxi, Shop&Go i Temp express radnjama.

 


Za učešće u konkursu, potrebno je da korisnik Piraeus Bank Debit MasterCard platne kartice u periodu trajanja konkursa, od 10. decembra 2017. do 10. januara 2018, napravi što više pojedinačnih transakcija kupovine na prodajnim mestima na teritoriji Republike Srbije. Korisnici Piraeus Debit MasterCard dodatnih kartica takođe imaju pravo učešća i to kao pojedinci čije se transakcije kupovine računaju samostalno.  

 


Minimalna suma nije definisana jer se u obzir za nagradu računa svako plaćanje karticom.

 

 

Pogledajte pravila učešća u Piraeus Debit MasterCard nagradnoj aktivaciji