Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 E-mail: contact@piraeusbank.rs Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme.
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

Ria Money Transfer

Nakon 30 godina iskustva, Ria Money Transfer danas ima 324.000 lokacija u 146 zemalja. Brzo, sigurno i što jednostavnije - to je misija ove kompanije, a njihove usluge sada su dostupne i u Piraeus banci.

 

Ria Money Transfer posluje kao članica Euronet Worldwide grupacije.

 

Platna institucija TransferNova d.o.o, licencirana od strane Narodne banke Srbije dana 14.03.2017. godine za obavljanje usluga izvršenja novčanih doznaka, zvanični je zastupnik kompanije Ria Money Transfer (Continental Exchange Solutions inc.) za Republiku Srbiju.

 

Bilo gde da se nađete u svetu, možete biti sigurni da će vam Ria Money Transfer pomoći kada  imate potrebu da obavite transfer svog novca i to:

 

Jednostavno
Dovoljan je važeći lični dokument i u slučaju prijema PIN broj, što celu uslugu čini komfornom i jednostavnom.

 

Povoljno
Niže provizije prilikom prijema novca u Srbiju uz posebnu ponudu i niže tarife za slanje novca ka zemljama u regionu.

 

Brzo i pouzdano
Ria sarađuje samo sa pouzdanim partnerima i na taj način štiti lične podatke korisnika. Novac dostupan za isplatu za svega nekoliko minuta.

 

 

Ria Money Transfer obezbeđuje usluge prijema novca kao i slanja novca 

Prijem novca


Novac koji Vam je poslat iz inostranstva putem Ria Money Transfer možete preuzeti u najbližoj filijali Piraeus banke.

 

Isplata novca se vrši na šalterima banke isključivo u eurima (EUR) Prilikom isplate novca korisnik ne mora posedovati račun otvoren u banci Proviziju za uslugu slanja novca plaća samo pošiljalac prilikom slanja istog

Slanje novca
 
Usluga slanja novčane doznake putem Ria Money Transfer mreže je dostupna za korisnike u svim filijalama Piraeus banke u Srbiji. Usluga omogućava prenos novca u neku od preko 148 zemalja u Ria mreži po povoljnim uslovima.
 
Uplata novca se vrši na šalterima banke isključivo u dinarima (RSD).
Prilikom uplate novca korisnik ne mora posedovati račun otvoren u banci.
Slanje novca u valuti po želji primaoca, u zavisnosti od izabrane zemlje prijema, blagajnik će vas informisati o dostupnoj valuti.
Unapred definisan kurs obračuna, bez dodatnih troškova konverzije prilikom isplate u inostranstvu.
Limit slanja na mesečnom nivou po pošiljaocu iznosi 625,000 RSD
Cenovnik slanja novca iz Srbije - https://ria-transfernovca.rs/slanje-novca/