Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 E-mail: contact@piraeusbank.rs Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme.
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

Piraeus Business Online Banking

Piraeus Business Online Banking je siguran, brz i efikasan sistem bankarskog poslovanja koji funkcioniše 24/7, a osim jednostavnog korišćenja, omogućuje i dragocenu uštedu vremena.

Korisnicima su na raspolaganju dve platforme:

 

Halcom

 

Ovaj servis klijentima pruža mogućnost rada sa dinarskim i deviznim računima svih komitenata, kao i povezivanja sa internim programima. Dodatna pogodnost servisa jeste mogućnost povezivanja računa otvorenih kod više poslovnih banaka na jedan digitalni sertifikat, ukoliko su banke korisnici Halcomovog rešenja.


Asseco  

 


Servis omogućava plaćanje u domaćem i deviznom platnom prometu, praćenje stanja, preuzimanje izvoda, kao  i integraciju sa knjigovodstvenim programima.
U zavisnosti od potreba poslovanja, na raspolaganju su sledeće verzije aplikacije:

  • Desktop – instalacija na jednom računaru korisnika. Pogodna za firme koje nemaju više zaposlenih koji se bave elektronskim plaćanjima.
  • Enterprise – instalacija i rad na više nego na jednom računaru, mogućnost da više korisnika koristi aplikaciju. Pogodna za kompanije koje imaju veći obim plaćanja i potrebu za višestrukim potpisivanjem naloga za plaćanje.
  • Asseco Web Corporate – rešenje za pravna lica koje korisnicima pruža mogućnost da imaju uvid u svoje finansijsko poslovanje bez ograničenja gde god da se nalaze.

 

Mogućnost potpisivanja naloga za prenos od strane više korisnika sa više lokacija u zemlji ili van zemlje. Kupovina i prodaja deviza 24 sata, sedam dana u nedelji.
Novi unapređeni dizajn pruža korisnicima lako snalaženje kroz aplikaciju i njene funkcionalnosti.