Kontakt centar
Call centar Piraeus Banke 0800 000 800 (besplatan poziv za korisnike fiksne telefonije u nacionalnoj mreži) Tel. (+381 11) 3024 077 Tel. (+381 11) 3024 078 Fax. (+381 11) 3217 704 E-mail: contact@piraeusbank.rs Blokada kartica 24/7 Informacije i podrška Ponedeljak - petak 07-21h Subota 07-18h Prigovori klijenata Ukoliko imate prigovor, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prigovori@piraeusbank.rs, kao i putem kontakt forme.
E-mail podrška i prigovori klijenata
Skype podrška Skype podrška Skype podrška
24h/7

Važna dokumenta

Godišnji finansijski izveštaji

Godišnji izveštaji Piraeus banke AD Beograd

Godišnji izveštaji Piraeus bankarske grupe

Statut Piraeus Banke

Politika sprečavanja pranja novca

Biografije članova Upravnog i Izvršnog odbora

UPRAVNI ODBOR

 

Nenad Branković - predsednik Upravnog odbora

 

Stevan Gregović

 

Branimir Marković

 

Jasmina Macura

 

Marko Stanković

 

 

IZVRŠNI ODBOR

 

Miloš Bojanić – Predsednik Izvršnog odbora i generalni menadžer

 

Miloš Bojanić  je rođen 1973. u Beogradu gde je i završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu.

 

Miloš Bojanić se pridružio Piraeus banci AD Beograd u februaru 2017. godine na poziciji člana Izvšnog odbora Banke  i direktora Sektora poslovanja sa pravnim licima.  Zadužen je za upravljanje poslovima sa velikim korporativnim klijentima, razvoj strategije poslovanja Sektora poslovanja sa pravnim licima, upravljanje procesima akvizicije i održavanje postojećeg portfolia klijenta, kao i postavljanje strategije razvoja, implementaciju i kordinaciju aktivnosti Sektora.

 

Pre Piraeus banke, 16 godina dugu karijeru je gradio u bankarskoj industriji, uglavnom na  rukovodećim pozicijama u Raiffeisen, UniCredit i Vojvođanskoj banci.

 

 

Svetlana Ristić

 

Svetlana Ristić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

Karijeru je započela u Agrobanci kao rukovodilac Sektora kredita, polovinom '90-tih došla je na poziciju finansijskog savetnika u kompaniji Kosmaj Komerc, da bi se 2003. vratila u bankarski sektor na poziciju rukovodioca Sektora poslova sa privredom Nacionalne banke Grčke.

 

Početkom 2006. g-đa Ristić prelazi u Volksbanku na poziciju rukovodioca Sektora za internacionalne klijente. Timu Piraeus banke pridružila se krajem 2008. kao direktor Kreditnog sektora.

 

Svetlana Ristič je član Izvršnog odbora Piraeus banke od 2011. godine.

 

 

Dimitrios Kariotis

 

Dimitrios Kariotis je rođen 1966. godine u Chiosu, Grčka. Diplomirao je ekonomiju na Industrijsko-poslovnoj školi u Solunu i magistrirao računovodstvo i finansije na University of Wales, Velika Britanija.

 

G. Kariotis je počeo svoju karijeru kao revizor u PWHC. Kasnije, radio je u Sanofi Beaute S.A. kao finansijski kontrolor, u Kodak Near-East Camera S.A. kao direktor finansija i administracije, i u Frenke Hellas S.A. kao direktor finansija, informacionih tehnologija i administracije.

 

2002. godine, G. Kariotis se pridružio Piraeus grupi na poziciji direktora finansija, informacionih tehnologija i administracije u Piraeus Bank Rumunija, Bukurešt.

 

Od januara 2006. godine, g. Kariotis je član Izvršnog odbora i finansijski direktor Piraeus Bank AD Beograd. Početkom 2018. godine dolazi na mesto predsednika Izvršnog odbora Banke.


 

 

 

Obaveštenje o prikupljanju i obradi podataka o ličnosti

FATCA

Izjavu o političkoj eksponiranosti i Izjava o korisniku računa